google-site-verification=j5X7ZGkCG2a-pxvSqQB3hfxR46AOpvi-_3Wquo0r3FQ

Om oss

EFAB  är ett väldigt kundinriktat företag, och vi anpassar oss alltid efter våra kunder.  Vår ambition har varit att erbjuda och leverera jobb av hög kvalitet som genererar nöjda kunder och uppdragsgivare, genom att noggrann bearbetning av våra engagerade och kompetenta medarbetare. 

Det ägs och drivs av två kvalificierade och erfarna inom bygg och ekonomi som vilka driver företagets framgångar på olika sätt.  

Ronny Hedberg, Arbetsledare, har arbetat inom byggbransch under 35 år.   Han har fleråriga byggprojekteringsvana och en stor erfarenhet som arbetsgivare inom sektorn.  

Alba Lorena Hedberg, VD, har en  universitetsutbildning som Ekonom och Administratör, har arbetad flera år som ekonomiansvarig och administratör inom  den privata sektoren

 

Affärsidé

Vi erbjuder oss till privata personer, bostadsbolag och byggföretag med tjänster inom murning och puts arbeten med effektiva och fina arbetsresultat i tid.  Dessutom  erbjuder vi konsulttjänster till små och medelstora byggbolag inom Gävleborg, Uppsala and Stockholm.